Laatste nieuws:


Programma

Buurman en Buurman

Buurman en Buurman, de twee onhandige maar vindingrijke klussers zijn in het Kidshelden Circus aanwezig om de nodige klussen uit te voeren, vaak gaat dit op een grappige manier de mist in, maar dit keer zijn ze er extra op gebrand alles in één keer te laten lukken. Kom je ook kijken naar deze wereldberoemde klussers?
A je to!

Hello Kitty

Dat Hello Kitty van mode houdt is allang bekend, dit wil ze graag aan jullie laten zien. Met behulp van een paar beroemde circusillusionisten weet ze in slechts een paar seconden van outfit te wisselen. Laat je verbazen in het Kidshelden Circus, omkleden is nog nooit zo snel gegaan!Snoopy

Zal Snoopy’s droom om te vliegen dan eindelijk werkelijkheid worden met al die lucht acrobaten om hem heen, die met een sierlijke zwaai boven de piste vliegen? Ontmoet Snoopy in het Kidshelden Circus en droom mee tijdens deze wonderbaarlijke show en ontdek of Snoopy kan vliegen!Garfield

Garfield heeft eindelijk zin om eens lekker te bewegen en in het circus kan dat natuurlijk heel goed. Samen met zijn hoelahoep vriendinnen neemt Garfield het publiek mee terug naar de coole tijd van de jaren '80. Stilzitten is onmogelijk, gooi je handen in de lucht en klap mee met deze opzwepende en vrolijke act!

Bobo

Komt dat zien, komt dat zien, Kidsheld Bobo en de goochelaar nemen u mee in de wondere wereld van de Magie. Een vrolijke show van twee echte vrienden waarna het publiek verbaasd zal achterblijven. Zij vertonen samen het eeuwenoude mysterie van het glas en de fles, geloof jij in echte magie?

Foeksia de Miniheks

Foeksia de Miniheks is de vriendin van iedereen en is maar wat blij dat ze een circus van dichtbij mag zien, voor haar is het één groot avontuur. Samen met de circusdirecteur neemt zij al haar vriendjes en vriendinnetjes, oftewel het 'Hooggeëerd publiek', mee door de voorstelling van het Kidshelden Circus.

Kikker

Kikker is nooit alleen, ook nu heeft hij zijn vriendjes en vriendinnetjes meegenomen en samen met deze vrienden laat hij zien hoe leuk het is in het Kidshelden Circus. Een vrolijke act voor jong en oud. Kom je ook mee naar het circus met Kikker?


Shaun het schaap en Bitzer

Shaun het schaap en Bitzer hebben op elke boerderij wel vrienden, vandaag hebben ze vrienden op bezoek die door heel Europa hebben gereisd. En dat deze vrienden niet zomaar vrienden zijn, mogen jullie best weten. Deze dames hebben prijzen gewonnen bij het Monte Carlo Circusfestival. Geef Shaun, Blitzer en hun vrolijke vriendinnen een daverend applaus bij het Kidshelden Circus!

Mr. Bean

Mr. Bean ziet dat een artiest druk bezig is bordjes te laten balanceren en hij kan het niet laten er zijn eigen draai aan te geven. Samen met Teddy belandt hij echter door deze beslissing in een doldwaze en komische sketch, als dat maar goed komt!?